Producten

 

Alessandro International

De tijd dat vrouwen zich tevreden stelden met een nagellak kleurtje dat bij hun kledij paste liggen al lang achter ons. French manicure, kunstnagels, nail art en nagel design zijn de norm geworden in de wereld van nagelverzorging. Tegelijkertijd stijgt ook de aandacht voor producten die de nagels niet beschadigen, voor mooie handen en verzorgde voeten. Om aan de wensen en verwachtingen van de consument te beantwoorden, richtte Silvia Troska in 1989 alessandro International op. Het bedrijf startte als groothandel voor nagel- en manicure producten en is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.

Het merk biedt al meer dan 25 jaar een ruim kleurassortiment voor natuurlijke en kunstnagels, gedurfde kleurencombinaties, elegant design en unieke texturen, aromatherapie, wellness voor handen en nagels en niet te missen pedicure behandelingen. De exclusieve patenten van alessandro bewijzen de innovatieve geest en leidende positie die het merk op de wereldmarkt van nagelverzorging geniet.

Aanbod OZO ZEN

– Hand!Spa: de ultieme handverzorging voor zijdezachte handen. De Hand!Spa formule is ontworpen door ervaren dermatologen en bekroond met de “Prix de Beauté” als Beste Handverzorging Product. Het Hand!Spa gamma biedt anti-aging handverzorgingsproducten voor elke leeftijd.

– Nail Spa: nagelverzorging o.b.v. aromatherapie met aandacht voor de verschillende nageltypes. Een perfecte combinatie van werkzame stoffen en de kunst van ontspannende aromatherapie. Keuze tussen NailSpa manicure met lavendel, lotus of roos voor een volledige verzorging van broze, splitsende, dunne en zachte nagels.

– Pedix: Het geheim van alessandro voor goed verzorgde voeten begint met ontgifting en ontspanning. Pedix biedt een volledig productgamma aan voor zowel professioneel als thuis gebruik, voor een optimaal effect en een perfecte pedicure.

Pupa

Wie trendy zegt denkt onmiskenbaar Pupa! Het Italiaanse make-up merk kiest voor modern en gedurfd zonder toe te geven op kwaliteit. Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-up merk voor tieners tot een echt beauty merk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.

Revolutionaire producten & levendige kleuren

Pupa klanten worden vaak beschreven als bewust, gepassioneerd, creatief en met gevoel voor mode, fashion en design. Ze zijn trouw aan hun voorkeur voor niet-conventionele schoonheid, ze volgen de mode en willen gewoon de beste make-up waarmee ze zichzelf kunnen uitdrukken. Pupa speelt hierop in door te beantwoorden aan al hun schoonheidsverlangens!

Het rood van Pupa symboliseert niet alleen passie en vitaliteit maar ook de belangstelling voor krachtige en kleurvaste tinten en hedendaagse kleurengamma’s, waar elke vrouw zich in kan vinden. Pupa ontwikkelt make-up met een hoog pigmentgehalte voor een perfecte look en een langdurig resultaat.

Het uiterst complete basis make-up gamma omvat fond de teint, gezichtspoeders, zonnepoeders, concealers, blush, all over producten, mascara’s, oogschaduwen, oogpotloden, eyeliners, lippenstift, lipgloss, lippotloden, make-up borstels, primers,….

Alle Pupa make-up producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest, wat een extreme tolerantie garandeert. De vooruitstrevende cosmetische formules zorgen ook voor een aangename textuur en een comfortabel gevoel zowel tijdens het aanbrengen, als het dragen van de make-up. Dat maakt van Pupa meteen het voorkeursmerk van zowel professionele visagisten als consumenten die er dag na dag gewoon goed willen uitzien!

Sol’Esta

EEN FILOSOFIE, EEN VERHAAL

In het Spaans betekent Sol’Esta « de zon is ». De zon is de bron van het leven. En inderdaad, Sol’Esta  geeft leven aan ieder product. Sinds 2006 laat Sandrine Kuborne, de oprichtster van het merk, zich  inspireren door reizen, het verlangen naar totale ontspanning, verre landen en eeuwenoude tradities  om alle zintuigen een unieke belevenis te bieden. Sol’Esta neemt je mee op een holistische reis naar  het hart van de Japanse cultuur, gecombineerd met de Indische ayurveda.

EEUWENOUDE KUNST EN TRADITIES

Sinds het begin van de mensheid, wordt de kunst van schoonheid en harmonie beoefend door onze voorouders. Er zijn talrijke ceremonieën met de geuren van tiare bloem en jasmijn, de zachtheid en frisheid van kokosnoot, de verfijning en elegantie van tamanu olie, argan olie en monoï olie.

Sol’Esta laat je een nieuwe kijk toe op het welzijn waarbij iedere verzorging en ieder ritueel een tussenstop is naar verre landen waar alles in het teken staat van zuiverheid. Zuiverheid van het lichaam, het hart en de ziel.

De leermeesters die de oprichtster tijdens de vele reizen heeft ontmoet, hebben haar de schoonheidsceremonieën, de rituelen en de bewegingen aangeleerd die van generatie op generatie werden overgebracht. Met respect voor de tradities en de eeuwenoude kennis, werd iedere ceremonie herwerkt om telkens opnieuw zintuiglijkheid, natuurlijkheid en doeltreffendheid te bieden.

ZINTUIGLIJKHEID

Zintuiglijkheid is de kunst van het juiste evenwicht te vinden en van details. Sol’Esta biedt producten aan met betoverende aroma’s die werken volgens olfactotherapie® en het evenwicht tussen geest en emotie herstelt.

De multi-zintuiglijke, subtiele en verfijnde texturen die de tijd lijken te doen stoppen, smelten op de huid en geven je zin om te smelten van plezier. We maken er onze eer van om het juiste evenwicht te vinden tussen zintuiglijkheid en natuurlijke ingrediënten.

NATUURLIJKHEID

Ieder bestanddeel en ieder ingrediënt werd met zorg uitgekozen. We hebben speciale aandacht voor de herkomst, de selectie en de teelt van iedere grondstof. De producten zijn samengesteld uit een waaier van rijke en gevarieerde ingrediënten gaande van acai uit Zuid-Amerika, capuazú uit Brazilië, over copaiba uit Amazonië, cameliabloem uit Japan, tot lotus en sesam uit Indië. We blijven steeds zoeken naar natuurlijkheid en doeltreffendheid.

DOELTREFFENDHEID

De kwaliteit van de gebruikte grondstoffen is cruciaal voor de kwaliteit en de doeltreffendheid van de producten. De ingrediënten vloeien samen in complexe samenstellingen om elkaar perfect aan te vullen, met een bewezen en zichtbare werking. Sol’Esta gaat voor perfectie in doeltreffendheid en welzijn.

ONZE ENGAGEMENTEN

Kwaliteit

Omdat iedere klant uniek is, is ook iedere behoefte uniek. Sol’Esta heeft gepersonaliseerde rituelen, signatuur verzorgingen, gelaatsverzorgingen en lichaamsverzorgingen ontwikkeld.

Opleidingen

De verzorgingen, rituelen, massages en bewegingen worden met precisie aangeleerd tijdens de opleidingen die er op gericht zijn de voorouderlijke kennis door te geven.

Fair trade

Sol’Esta is geëngageerd in fair trade en duurzame ontwikkeling die de omgeving en toekomstige generaties respecteert. De kaarsen, spatels en kommen in kokosnoot worden één voor één met de hand gemaakt in Indonesië. Hierdoor kunnen 50 werknemers genieten van een vast salaris en gezondheidszorg.